Mijn naam is Kim Duitsman. Ik ben in 1976 geboren te Tiel en ben opgegroeid in Maasbommel. Een dorpje in het land van Maas en Waal. Sinds 2001 ben ik woonachtig in Someren waar ik samen met  mijn twee kinderen, Cas en Noor woon. Ik teken al vanaf mijn kinderjaren. Het tekenen werd later ook schilderen. Mijn manier van uiting geven aan mijn  gevoelens nam in mijn leven een steeds belangrijkere plaats in. Al mijn tijd en energie steek ik in allerlei vormen van kunstuitingen, zoals verhaaltjes schrijven, muziek maken en schilderen.

Ik maak schilderijen die zeer scherp geprijsd zijn. Alle schilderijen zijn volledig handgeschilderd. Met acrylverf en soms wat spuitbussen en veel liefde maakt ik kunstwerken op doek.

Ik ben een creatief, pedagogisch onderlegde dame die een grote droom naleeft : het illustreren en schrijven van prentenboeken  en natuurlijk het uitgeven van een boek met je eigen naam erop....dat zou leuk zijn.

Het liefst zou ik willen doorbreken als prentenboeken schrijfster. Tot die tijd lees ik mijn verhalen voor aan mijn kinderen en aan de kinderen op de basisschool waar ik onderwijzeres ben.